Als verlies een naam krijgt – 6 april

Heb je ooit een miskraam meegemaakt, van jezelf of van je partner? Of heb je ooit zelf besloten om je zwangerschap af te breken, om wat voor reden dan ook?

In onze maatschappij is er vaak weinig ruimte en begrip om hierover te delen en om dit verlies werkelijk te verwerken en een plek te geven in je leven. Terwijl dat juist zo belangrijk is. Niet alleen omdat dat rust geeft aan jezelf. Het geeft ook rust aan de ziel van je ongeboren kindje én aan de andere kinderen in je gezin. Deze X-talk geeft je handvatten om op een helende manier hiermee om te gaan, je ongeboren kindje een plek te geven in je leven en jezelf en je gezin te helen.

Deze X-talk wordt gegeven door Esther Sanders van Innerlijk Vrij. Op haar 19e heeft Esther de moeilijke keuze van abortus gemaakt. De verschillende stappen die haar uiteindelijk hebben geholpen die keuze en dat verlies werkelijk een plek te geven, deelt zij nu met veel compassie met anderen die een vergelijkbaar verlies tegenkomen in hun leven.

Deze X-talk is voor iedereen die zelf of in de nabije omgeving een miskraam of abortus heeft meegemaakt. Het is zeker voor jou, als je daarbij ook merkt dat je kinderen onverklaarbaar druk of teruggetrokken gedrag laten zien en je graag zou zien dat ze meer ontspannen zichzelf kunnen zijn.

Praktische info:
Maandag 6 april 2020
19:00-21:00 uur
Huis van Droo, Fuutstraat 50, Duiven
Kosten 5,- inclusief koffie/thee

Vul hieronder uw gegevens in en selecteer de bijeenkomst waar u zich voor wilt aanmelden, om u voor de bijeenkomst te registreren.